TIDSBOKNING


Boka tid via Internetbokningen eller Ring på 0589 – 165 10

Du får bekräftelse på din bokade tid via sms samt mail. Du får även ett påminnelse sms om din bokade tid dagen innan.

Vi reserverar tiden exklusivt för dig! Därför är det viktigt att du avbokar din tid om du får förhinder och inte kan komma.

Detta sker på telefon 0589-16510 eller via mail. Du som har bokat via vår internetbokning kan enkelt och smidigt avboka din tid via bekräftelsemailet som du fick då du bokade din tid.
Avbokning skall ske i god tid, dock senast 24 timmar innan annars debiteras 50% av behandlingens pris – Tack för att du respekterar våra avbokningsregler!

Även vi frisörer eller terapeuter kan bli sjuka eller bli tvungna att vabba och behöva ändra tider med kort varsel, vilket är supertråkigt! Vid såna tillfällen gör vi vårat yttersta för att hitta en ny tid till er kunder så snart som möjligt och så försöker vi givetvis kompensera er på något sätt.

Vi följer läkemedelsverket rekommendationer om åldersgräns på 16 år för alla färgbehandlingar.
Du som vårdnadshavare ska alltid medverka på konsultationen om ditt barn vill göra en färgförändring innan sin 18-årsdag.
Ansvaret på att detta följs ligger hos vårdnadshavaren.

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter

Reklamation av tjänst:
Om du anser att vi utfört en behandling fel eller att du inte är nöjd, var vänlig och kontakta oss Senast en vecka efter behandlingen via telefon 0589-16510. Vi svarar ALDRIG på reklamtionsfrågor via mail, sms, facebook eller instagram. Vi vill även att du kommer in till oss för att vi ska kunna förbereda oss på hur vi ska åtgärda felet på bästa möjliga sätt och ev göra en ombehandling. Det är viktigt att du som kund känner dig nöjd med behandlingen som vi utfört. Observera att en reklamation inte innefattar att du ej trivs i den nya färgen, eller att våra frisörer inte kunnat ljusa upp det till önskad nivå.