OM OSS


 

Vad kul att just Du vill besöka oss!

Vi vill önska dig varmt välkommen till Everyday Style som ligger i den lilla staden Arboga.

I salongen som är verksam sedan 2004 erbjuder vi skönhetsbehandlingar från topp till tå, kika gärna mer under våra tjänster.

Vi strävar efter att hålla god service och mycket hög kvalitet på våra arbeten, vi ser alltid till dina egna önskemål och gör allt vi kan för att just Du ska bli nöjd!

Vi utbildar oss regelbundet inom alla våra områden för att tillgodose just Dig som kund så att Du kan få det allra bästa för det är Du värd!

Det ska vara en upplevelse att komma hit. Hos oss får du alltid det lilla extra. Det är viktigt att du som kund får en avkopplande stund här. Under din behandling bjuder vi givetvis på exklusivt kaffe och andra drycker.

Även efter den enklaste behandlingen vill vi att du kliver ut med ett leende på läpparna.

Välkommen in och känn dig som hemma hos oss!

Vi som arbetar på Everyday Style:

 

Emma Sarebro – Ägare, Frisör, Franstekniker, Kosmetisk pigmentering

Emma är Hår & Nagelcenters ägare som startade salongen 2004.
Hon är utbildad som frisör, hårförlängning microringar, certifierad inom kosmetisk pigmentering av ögonbryn 3D, diplomerad fransstylist inom singelfransar och volymfransar.
Jobbar även som franstekniker och utbildar inom singelfransar och volymfransar för Toupema Belgal i Stockholm.

 

Teresa Cruz – Frisör, Nagelterapeut, Make Up Artist

Teresa är utbildad frisör, hårförlängning microringar, double hair och tape, diplomerad nagelterapeut, make up artist, trådning hela ansiktet.

 

Emelie Hastad – Frisör

Emelie är utbildad frisör, hårförlängning keratinvax och är vårat nytillskott här på salongen. Trots sin unga ålder har hon hunnit skaffa sig erfarenhet och kompetens inom frisöryrket.

 

Gabriella Edwinzon Berg – Frisör

Gabbis som hon kallas är utbildad frisör, hårförlängning inom alla Toupemas metoder. Jobbar även som löshårstekniker och utbildar inom alla löshårsmetoder för Toupema Belgal i Stockholm.

 

Sofia Sandstedt – Massage & Spaterapeut

Sofia är Hår & Nagelcenters Massage & Spaterapeut. Arbetar med olika massagebehandlingar, kopping, vaxning, spabehandlingar och spraytan. Även diplomerad hudvårdskonsulent och använder produkter från Dr Lauranne.

 

Jenny Knutsson – Legitimerad psykatrisjuksköterska

Jenny har arbetat i 13 år som sjuksköterska inom psykiatrisk vård. Har arbetat med stödjande samtal, coachning och med allmän psykisk ohälsa.
Har gått utbildning i Stockholm och har certifikat inom både botox och fillers behandlingar. Något som speglar mig i min roll som estetisk behandlare är att det lilla kan göra så mycket och att alltid sträva efter ett naturligt resultat och att få kunden att känna sig uppfräschad och nöjd med sin behandling.