OM OSS


Vad kul att just du vill besöka oss!

Vi vill önska dig varmt välkommen till Everyday Style
som ligger i den lilla staden Arboga.

Salongen startade 2004 under namnet Hår & Nagelcenter i en liten lokal på Österled för att sedan utöka verksamheten och flytta till en större lokal i samma hus under 2014.
Från och med sommaren 2018 finner ni salongen på Stora Torget i stadens centrum då vi fick möjlighet att ta över denna anrika lokal.

Vi erbjuder skönhetsbehandlingar från topp till tå och även en livsstilsbutik där du kan finna något åt dig själv eller i present till någon du håller kär.

Vi strävar efter att hålla god service och mycket hög kvalitét på våra arbeten,
vi ser alltid till dina egna önskemål och gör allt vi kan för att just Du ska bli nöjd!

Vi utbildar oss regelbundet inom alla vår områden för att
tillgodose just Dig som kund så att Du kan få det allra bästa
för det är Du värd!

Det ska vara en upplevelse att komma hit. Hos oss får du
alltid det lilla extra. Det är viktigt att du som kund får
en avkopplande stund här.

Även efter den enklaste behandlingen vill vi att du kliver ut med ett leende med läpparna.

Välkommen in och känn dig som hemma hos oss!

Vi som arbetar på Everyday Style:

 

Emma Sarebro – Ägare, Frisör, Franstekniker, Kosmetisk pigmentering

Emma är Everyday Styles ägare som startade salongen 2004 i dåvarande namnet Hår & Nagelcenter.
Hon började sin karriär som frisör, har jobbat med naglar och makeup men idag brinner hon för fransar och bryn, är certifierad inom kosmetisk pigmentering av ögonbryn, utbildad inom Brow Henna och är diplomerad fransstylist inom singelfransar och volymfransar.
Jobbar även som franstekniker och utbildar inom singelfransar och volymfransar för Toupema Belgal.

 

Teresa Cruz – Frisör, Nagelterapeut, Make Up Artist

Teresa är utbildad frisör, hårförlängning, diplomerad nagelterapeut, make up artist, trådning hela ansiktet. Teresa är den som har hand om våra makeovers och ser exakt vad just Du passar i.

 

Emelie Hastad – Frisör

Emelie är utbildad frisör, hårförlängning, diplomerad fransstylist inom singelfransar och volymfransar. Trots sin unga ålder har hon hunnit skaffa sig erfarenhet och kompetens inom frisöryrket. Emelie är även otroligt duktig på styling och håruppsättningar.

 

Gabriella Edwinzon Berg – Frisör

Gabbis som hon kallas är utbildad frisör, hårförlängning. Jobbar även som löshårstekniker och utbildar inom alla löshårsmetoder för Toupema Belgal.

Linnéa Edlund – Hud & Spaterapeut

Linnéa är Everyday Styles nya Hud & Spaterapeut. Arbetar med hela kroppen genom olika massagebehandlingar, vaxning, spabehandlingar och ansiktsbehandlingar.

 

Sofia Sandstedt – Massage & Spaterapeut

Sofia är Everyday Styles Massage & Spaterapeut. Arbetar med hela kroppen genom olika massagebehandlingar, kopping, vaxning, spabehandlingar och spraytan. Även diplomerad hudvårdskonsulent och använder produkter från Dr Lauranne. Hon är även utbildad av Mighty Smile inom deras tandblekning.

 

Jenny Knutsson – Legitimerad psykatrisjuksköterska

Jenny har arbetat i 13 år som sjuksköterska inom psykiatrisk vård. Har arbetat med stödjande samtal, coachning och med allmän psykisk ohälsa.
Har gått utbildning i Stockholm och har certifikat inom både botox och fillers behandlingar. Något som speglar henne i sin roll som estetisk behandlare är att det lilla kan göra så mycket och att alltid sträva efter ett naturligt resultat och att få kunden att känna sig uppfräschad och nöjd med sin behandling.