Lash Lift


Vi erbjuder Lashlift med Lashface&Co´s Lash Lift. Formulan är skonsammare mot dina fransar än vad den gamla traditionella franspermanenten är. Louvisa Lash Lift är en avancerad formula utformad för att boosta och lyfta den naturliga fransen. Lash lift behandlingen är ett effektfullt alternativ till fransförlängning men ersätter dock inte resultatet som man uppnår av ex. singelfransar eller volymfransar. Louvisa lash lift är perfekt för den som vill uppnå naturligt resultat vilket börjar bli mer och mer aktuellt. Lashface&Co´s lift är en permanent fransböjning metod som har tagit skönhetsmarknaden med storm. Inte nog med att kunden får vackert böjda fransar. Kunden kan även känna sig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna (som tidigare produkter på marknaden) och som dessutom håller längre än tidigare.

På bara ett ögonblick kan vi med Lashface&Co´s lift erbjuda er underbart fylliga och böjda fransar från roten som kommer hålla länge.

Vår Lash Lift behandling tar cirka 45 minuter – Lyfter kundens fransar, vi avslutar varje behandling med lotion 3 som är tredje steget i Lashface&Co´s lift behandlingen som boostar med näring. Den är speciellt framtagen som en fuktgivande formula för att conditionera fransarna efter vår Lash lift behandling. Färgning av fransarna ingår i alla Lash Lift behandlingarna vi utför.
Lashface&Co´s lift är ett Lashlift märke med rötter och produktion ifrån Storbritannien.